Σαββατόβραδο με “σινεμά” στο σπίτι

Αν είστε από αυτούς που προτιμάτε να περάσετε το Σαββατόβραδό σας στο σπίτι και να χαλαρώσετε στον χώρο σας βλέποντας τηλεόραση δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα. 

“Σε ξένα παπούτσια” – Alpha

Κομεντί με τους Άνταμ Σάντλερ, Νταν Στίβενς και Ντάστιν Χοφμαν προβάλλεται σήμερα στις 23:30 στον Alpha σε πρώτη προβολή.

Ο Μαξ Σίμκιν είναι τσαγκάρης στη Νέα Υόρκη, στο κατάστημα που του άφησε ο πατέρας του πριν εξαφανιστεί μυστηριωδώς πολλά χρόνια πριν. Κάνοντας μάλλον μια αδιάφορη ζωή χωρίς πολλούς φίλους, αν εξαιρέσει κανείς τον μπαρμπέρη της γειτονιάς, οι μέρες του περνούν διορθώνοντας τα παπούτσια των περαστικών του Λόουερ Ιστ Σάιντ. Όταν όμως μια μέρα η ραπτομηχανή του χαλάσει, λίγο πριν ολοκληρώσει τα παπούτσια ενός γκάνγκστερ, ο Μαξ αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει μια παλιά μηχανή που κρατούσε φυλαγμένη στο υπόγειο. Σύντομα, όμως διαπιστώνει ότι αυτή η ραπτομηχανή θα αλλάξει τη ζωή του με τρόπο μαγικό, αφού θα αποκτήσει την ικανότητα να… μπαίνει στη ζωή των πελατών του μέσα από τα παπούτσια τους και να «δανείζεται» για λίγο τη αξιοζήλευτη ζωή τους. Ωστόσο, δεν θα αργήσει να συνειδητοποιήσει ότι όταν είσαι ο εαυτός σου, οι ζωές των άλλων, δεν είναι πάντα όσο αξιοζήλευτες δείχνουν…

“Είναι μπερδεμένο” – Star 
Στις 22:50 θα προβληθεί η κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2009 με τους Μέριλ Στριπ, Άλεκ Μπάλντουιν και Στίβ Μάρτιν.
Η Τζέιν Άντλερ, μια διαζευγμένη επιχειρηματίας και μητέρα τριών παιδιών, είναι τελείως παραιτημένη από τον έρωτα μετά την απιστία και προδοσία του πρώην συζύγου της, όταν βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένη σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο. Οι άντρες που την διεκδικούν είναι ο Άνταμ, ένας επίσης διαζευγμένος αρχιτέκτονας, έξω καρδιά, αλλά κι ο Τζέικ, ο μετανιωμένος πρώην σύζυγός της, ο οποίος την επαναπροσεγγίζει ερωτικά, στην αποφοίτηση του γιού τους, έπειτα από 10 χρόνια κι αρκετή κατανάλωση αλκοόλ και τo πράγμα είναι μπερδεμένο! Όπως είναι φυσικό, οι ισορροπίες είναι λεπτές και το γέλιο άφθονο! Ποιον θα επιλέξει τελικά η Τζέιν; Μια ταινία για τον έρωτα, το διαζύγιο!
“Liz and Dick” – Epsilon 
Σε πρώτη προβολή θα μεταδοθεί σήμερα στις 21:30 από τη συχνότητα του Epsilon η βιογραφική ταινία “Liz and Dick”.
Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπέρτον θεωρούνταν ένα από τα βασιλικά ζευγάρια του Χόλιγουντ και ο ταραχώδης έρωτας τους συχνά αναφερόμενος ως ο γάμος της χρονιάς ήταν από τα πιο πολυσηζητημένους και η Τέιλορ με τον Μπάρτον δεν κρύβανε καμία λεπτομέρεια από τον διεθνή τύπο για αυτόν. Από την γνωριμία τους στο πλατό της Κλεοπάτρα μέχρι τους δύο γάμους τους, οι δυο τους ζήσανε μια επική αγάπη. Mε τους: Λίντσεϊ Λόχαν, Γκράντ Μπόουλερ, Τερέσα Ράσελ. Σκηνοθεσία: Λόιντ Κράμερ. Διάρκεια: 88′.

 

Share