Sensory Play στον Πολυχώρο Pow Wow: παιχνίδι και δημιουργική έκφραση για παιδιά έως 4 ετών

Ψάχνετε έναν τρόπο να απασχολήσετε δημιουργικά το μικρό σας παιδί; Τα παιδιά προ-νηπιακής ηλικίας (1,5, έως 4 ετών) έχουν μια έμφυτη ανάγκη για παιχνίδι και ανακάλυψη, όμως συχνά οι ενήλικες δεν ξέρουν πώς να τα βοηθήσουν να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να φέρει το Sensory Play στο Pow Wow στο Μαρούσι κάθε Τρίτη μέχρι 26 Ιουνίου, στις 11 το πρωί.

Η εκπαιδευτικός Ηρώ Κατσαμάγκα, σχεδιάστρια και συντονίστρια ποικίλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων βιωματικής παιδαγωγικής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, με ερευνητική και εργασιακή εμπειρία σε Ελλάδα και Σουηδία, γνωρίζει το ρόλο που παίζει το συμβολικό παιχνίδι στην ανάπτυξη του παιδιού. Έτσι, έχει δημιουργήσει ένα διαδραστικό πρόγραμμα που συνδυάζει το παιχνίδι με την εκπαιδευτική διαδικασία.

Το Sensory Play περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες που στοχεύουν σε διάφορες δεξιότητες των παιδιών αυτής της ηλικίας, όπως στη δημιουργικότητα, την ευρηματικότητα, την κινητικότητα, το συντονισμό των κινήσεων, τη συγκέντρωση και την προσοχή τους. Είναι μία γεμάτη ώρα, στην οποία με χαρά και συγκίνηση θα δείτε το παιδί σας να μαθαίνει τον κόσμο με ευφάνταστο τρόπο.

Πληροφορίες

Pow Wow

Γράμμου 30, Μαρούσι

Δηλώσεις συμμετοχής: 694 3851018

Κάθε Τρίτη μέχρι 26 Ιουνίου, 11 π.μ.-12 π.μ.

2 Comments

  1. georgia nasiou

    Endiaferomaste…από ποτέ μπορούμε να ξεκινήσουμε και υπάρχει κάποιο κοστος?

    1. maroussi-news Post author

      Καλησπέρα και συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.
      Καλύτερα να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πολυχώρο Pow Wow για περαιτέρω πληροφορίες.