Και τις Κυριακές θα λειτουργούν πλέον δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου διευρύνει τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας και τις Κυριακές, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Συγκεκριμένα, κάθε Κυριακή στις γραμμές της Δημοτικής Συγκοινωνίας 020 – Νέα Λέσβος και 030 – Σισμανόγλειο θα εκτελούνται πέντε δρομολόγια από τις 8:00 π.μ. έως και τις 12:30 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα η δημοτική συγκοινωνία δεν πραγματοποιούσε δρομολόγια τις Κυριακές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Δήμου, το νέο πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά και ανάλογα με την ανταπόκριση θα επεκταθεί και σε υπόλοιπες γραμμές.

Με την ευκαιρία των νέων δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε καθημερινά την ποιότητα ζωής των δημοτών και να κάνουμε την πόλη μας λειτουργική για τους δημότες και φιλική για τους επισκέπτες».

Share

One Comment

  1. Ειρήνη Χατζακη

    Καλό θα ήταν ο Δήμος,τουλαχιστον για το 020, να είχε δρομολογια που να εξυπηρετούν τους μαθητές των γύρω σχολειων χωρίς να περιμένουν 50 λεπτά!!! Επίσης δεν καταλαβαίνω τον “ρατσισμό ” μεταξύ του 020 και των άλλων περιοχών Αμαρουσίου! Δηλαδή εμείς δεν είμαστε δημότες και έχουμε τόσα λίγα Δρομολόγια ?