Με επιτυχία διεξήχθησαν οι πτυχιακές εξετάσεις Σύγχρονου Τραγουδιού στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις Σύγχρονου Τραγουδιού στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, μπροστά σε πολυπληθές κοινό. Η σπουδάστρια Άννα Μπιλιλή έκλεψε τις εντυπώσεις και εξέπληξε ευχάριστα την εξεταστική επιτροπή, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου.

Η επιτροπή αποτελείτο από τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου, Φωτεινή Κοσκόρου, τη καθηγήτρια της σπουδάστριας Αγγελική Κουνάκη, την καθηγήτρια φωνητικής του Εθνικού Ωδείου, που έχει στο ενεργητικό της πολλούς μαθητές που κάνουν καριέρα στον χώρο του τραγουδιού Άννα Διαμαντοπούλου, από την, επίσης, καθηγήτρια του Εθνικού Ωδείου Φιλιώ Επιφανείου, τον διευθυντή της Φιλαρμονικής Δήμου Κηφισιάς, Φίλιππο Χίου, και τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη και μαέστρο Γιώργο Κατσαρό, ο οποίος συνεχάρη τη σπουδάστρια για την υπεροχή ερμηνεία της στο δύσκολο ρεπερτόριο, δίνοντάς της πολλές και χρήσιμες συμβουλές.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μέσω ανακοίνωσης, συγχαίρει για τη σημαντική επιτυχία της στις εξετάσεις τη σπουδάστρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Άννα Μπιλιλή και τις εύχεται μία εξίσου επιτυχημένη και λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Παράλληλα, συγχαίρει τη διοίκηση και τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου για την άριστη μουσική εκπαίδευση και προετοιμασία των σπουδαστών, σημειώνοντας ότι: «Οι σημαντικές επιτυχίες των σπουδαστών, μας παρέχουν μεγάλη ικανοποίηση και δικαιώνουν την προσπάθειά μας για υψηλής ποιότητας μουσική παιδεία στη νέα γενιά της πόλης μας».

 

Share