Πασχαλινό Περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ στο Golden Hall

Η ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας& Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) σε συνεργασία με την ARTεμείς Κοινσεπ σας προσκαλεί στο πασχαλινό της περίπτερο στο Golden Hall στο Μαρούσι.

Από την Τετάρτη 21 Μαρτίου και μέχρι τις 7 Απριλίου θα μπορείτε να επισκέπτεστε το πασχαλινό περίπτερο της ELEPAP / ARTεμείς Κοινσεπ του My Golden Hall καθημερινά από τις 10:00 έως 21:00.

Εκεί θα βρείτε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες και διακοσμητικά των ενηλίκων αποφοίτων και εθελοντών της ΕΛΕΠΑΠ.

Λίγα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. Η ΕΛΕΠΑΠ μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ενδεικτικά: Εγκεφαλική παράλυση, Νευρομυικές παθήσεις, Σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, Εγκεφαλοπάθειες, Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, Κακώσεις νωτιαίου μυελού, Μυελομηνιγγοκήλη, Σκολίωση, Κύφωση, Βλαισοπλατυποδία φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους.

Η ΕΛΕΠΑΠ σήμερα λειτουργεί σε άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο), στελεχωμένη με υψηλής επιστημονικής εξειδίκευσης προσωπικό, εφαρμόζει ολιστική προσέγγιση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ανταποκρινόμενη σε όλες τις εξελικτικές ανάγκες του κάθε παιδιού ψυχοκινητική ανάπτυξη, λειτουργικότητα, αυτοεξυπηρέτηση, λόγος και επικοινωνία, γνωστική και ψυχοσυναισθηματική  ενδυνάμωση, ενίσχυση κοινωνικών και μαθησιακών –σχολικών  δεξιοτήτων, υποστήριξη στη  σχολική και κοινωνική ένταξη  και αντιμετωπίζει την ανάπτυξη ως μια πολυδιάστατη και δυναμική διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2107233819

Share