Τέχνη και Κόσμημα: χειροποίητα κοσμήματα και πασχαλινές λαμπάδες που θα λατρέψετε

Ο οίκος Τέχνη και Κόσμημα στο Μαρούσι συνδυάζει με έναν δικό του, διακριτικό και συνάμα πρωτότυπο τρόπο το χρυσό, το ασήμι και τον χαλκό με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους δημιουργώντας χειροποίητα κοσμήματα υψηλού γούστου.

Το μεράκι της σχεδιάστριας Αναστασίας και των υπόλοιπων δημιουργών αποτυπώνεται στα κολιέ, τα βραχιόλια, τα σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια και τις καρφίτσες που απευθύνονται σε γυναίκες με κομψότητα, ενώ ξεχωρίζουν και τα παιδικά και ανδρικά κοσμήματα, τα κομπολόγια και οι κλειδοθήκες.

Η δημοφιλία των κοσμημάτων αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αυτά πωλούνται σε διάφορα επιλεγμένα καταστήματα και χώρους τέχνης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία. Άλλωστε, όταν δένουν αρμονικά τα ποιοτικά υλικά, ο όμορφος και μοντέρνος σχεδιασμός και οι οικονομικές τιμές, δεν μπορεί παρά να προκύψει ένα ξεχωριστό σύνολο.

Εμείς προσέξαμε τις πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους σε ελληνικά μοτίβα που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το βράδυ της Ανάστασης!

Πληροφορίες

Τέχνη και Κόσμημα

Πλαστήρα 14, Μαρούσι

211 1838002

www.texni-kosmima.gr

 

Share