O Διευθυντής και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Λυκείου Αναβρύτων συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022,  με τον Διευθυντή Οτζάκογλου Θεόδωρο και τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Λυκείου Αναβρύτων, την Πρόεδρο Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη την Αντιπρόεδρο Εύα Μαυρίδου και το μέλος Βασίλη Τζούλη, παρουσία του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπή β’βάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλη Παπαδόπουλου και της Προέδρου Δημοτικής Επιτροπή Παιδείας Ελένης Λέκκα.

Κυρίαρχο θέμα της συνάντησης η αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων του Σχολείου, μία διαδικασία η οποία ήδη έχει ξεκινήσει σταδιακά να υλοποιείται.

Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε πρωτίστως στην παλαιότητα του κτιρίου και στις αυξημένες απαιτήσεις για τη συντήρησή του, δεσμεύτηκε δε για την ένταξη του συνόλου του έργου (αντικατάστασης εξωτερικών κουφωμάτων) στην επόμενη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου εντός του Οκτωβρίου, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε ακόμη στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των Σχολείων του Αμαρουσίου και των ενεργειών που γίνονται από την πλευρά του Δήμου για τη χρηματοδότηση του έργου.

Στη συνάντηση παρόντα και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Share