Santa Run: μπορούμε κι εμείς να γίνουμε Άγιοι Βασίληδες για φιλανθρωπικό σκοπό!

Για 5η συνεχή χρονιά, διοργανώνεται και φέτος το Santa Run, ο πιο διασκεδαστικός και γιορτινός αγώνας δρόμου. Πού; Στο Μαρούσι!

Την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, ο αγώνας που μας μετατρέπει σε αληθινούς Άγιους Βασίληδες έρχεται για πρώτη φορά στο Μαρούσι. Με αφετηρία και τερματισμό το Holmes Place Maroussi (Αγίου Κωνσταντίνου 40, Εμπορικό Κέντρο «Αίθριο»), οι δρομείς, ντυμένοι με στολή Άγιου Βασίλη, αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους του Αμαρουσίου, τρέχοντας σε μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων για καλό σκοπό.

Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση θα διατεθεί για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού σωματείου, ΑΜΚΕ «Charity4U», η οποία έχει ως στόχο να βοηθήσει τους πρωταθλητές Μάριο Γράψα, Κατερίνα Δίβαρη, Νίκο Παπαγγελή και Απόστολο Χρήστου να  εκπληρώσουν το όνειρο συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς και τους  Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020, τιμώντας τη χώρα μας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 12€ και σε αυτό περιλαμβάνεται η στολή του Άγιου Βασίλη. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν στο Holmes Place Maroussi (210 6196791).