Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου υποδέχεται τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Νίκο Χαρδαλιά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Το Μαρούσι Ψηλά!”

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποδέχτηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023,  στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού “Το Μαρούσι Ψηλά!” (Ερμού 32), τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά με την τιμητική παρουσία του πρώην Προέδρου ΝΔ και Αντιπροέδρου του ΕΛΚ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στο σύντομο χαιρετισμό τους προς τους παρόντες πολίτες του Αμαρουσίου, τους υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, τόσο ο κ. Θ. Αμπατζόγλου όσο και ο κ. Ν. Χαρδαλιάς, αναφέρθηκαν στη νέα εποικοδομητική  συνεργασία που θα έχουν την επόμενη ημέρα, Δήμος Αμαρουσίου και Περιφέρεια Αττικής, με κύριους άξονες τα μεγάλα έργα υποδομών και την Πολιτική Προστασία. Αμφότεροι εστίασαν στις πολιτικές προτεραιότητές τους που δεν είναι άλλες από την εξυπηρέτηση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών με αποτελεσματικές παρεμβάσεις και στην ανάγκη καταπολέμησης της γραφειοκρατίας με σκοπό την επίσπευση απαραίτητων και κρίσιμων έργων, ειδικά εν όψει της κλιματικής αλλαγής και των νέων συνθηκών.
Από τη δική του πλευρά ο κ. Β. Μεϊμαράκης τόνισε πως από τη θέση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και τα έδρανα της Ευρωβουλής, θα συνεχίσει να δίνει μάχες προκειμένου η Ελλάδα, οι Δήμοι και οι Περιφέρειες να τυγχάνουν της μέγιστης δυνατής στήριξης από τα Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα.
Οι τρεις άνδρες έκλεισαν τις τοποθετήσεις τους με την προτροπή και την πεποίθηση πως η Μαρουσιώτικη κοινωνία στις 8 Οκτωβρίου θα ψηφίσει θετικά για να πάει “Το Μαρούσι Ψηλά!” με Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου και η “Αττική Μπροστά” με Περιφερειάρχη τον Νίκο Χαρδαλιά.
Share