Το Σάββατο παρουσιάζεται η «Καθαρή Γραμμή» του Πάνου Βραχνού στο Μαρούσι

Ο υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2019 στο Μαρούσι Πάνος Βραχνός, θα παρουσιάσει το δημοτικό συνδυασμό του «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο Διάνα (Περικλέους 15, πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ Αμαρουσίου).

Αυτή θα είναι και η…πρεμιέρα για τον προεκλογικό αγώνα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου προκειμένου να διεκδικήσει τη δημαρχία στην πόλη.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Νίκος Πέππας, στενός συνεργάτης του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), ο οποίος θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Πάνου Βραχνού.

Απευθυνόμενος προς τους πολίτες του Αμαρουσίου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας δήλωσε:

«Φίλες και φίλοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου χρόνου θα ήθελα να απευθύνω στην καθεμιά και τον καθένα σας ξεχωριστά τις ειλικρινείς ευχές μου για υγεία και επιτυχία, ατομική και οικογενειακή. Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2019 είναι χρονιά εκλογών για την ανάδειξη νέων δημοτικών αρχών. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο θα ήθελα με την ανακοίνωσή μου αυτή να γνωστοποιήσω τις απόψεις μου και να ξεκαθαρίσω την θέση μου.

Βρίσκομαι αρκετά χρόνια πια στη θέση του δημοτικού συμβούλου και έχω υπηρετήσει τον Δήμο Αμαρουσίου από σημαντικές θέσεις ευθύνης. Η εμπειρία μου αυτή με έχει βοηθήσει να καταλήξω σε συμπεράσματα για το πώς πρέπει κανείς να πολιτεύεται στον τόπο του, τι είναι σημαντικό και τι όχι. Έχω την άποψη ότι εκείνο που μετρά περισσότερο είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις με τους συνεργάτες και ασφαλώς, η φιλική και σε κάθε περίπτωση ανθρώπινη σχέση με τους πολίτες, προκειμένου με συνεννόηση, να δίνονται λύσεις στα καθημερινά, μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Ένα είναι σίγουρο: ότι το μοναδικό κόμμα στο οποίο έχει νόημα να υπακούμε είναι το Μαρούσι.

Δεν χρειαζόμαστε ούτε τη μικροπολιτική σκοπιμότητα, ούτε τους “μπλε”, “κόκκινους” και “πράσινους” χάρτες των εκλογών. Δεν βοηθούν σε τίποτε τη ζωή μας.

Στις 31 Αυγούστου 2019 θα ολοκληρώσει την παρούσα θητεία της η δημοτική Αρχή με επικεφαλής δήμαρχο τον κ. Γ. Πατούλη. Μέχρι το τέλος της θητείας μας, όλα τα μέλη της παρούσας δημοτικής Αρχής είμαστε υποχρεωμένοι να εργαζόμαστε καθημερινά για την ολοκλήρωση του έργου μας και στον χρόνο που περισσεύει θα πρέπει να ασχοληθούμε με τις νέες εκλογές.

Ο ίδιος ο κ. Γ. Πατούλης, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, δεν θα είναι υποψήφιος για το πρώτο αξίωμα της πόλης. Νιώθω την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω δημόσια για τη συνεργασία μας και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τα τελευταία χρόνια, αναθέτοντάς μου ευθύνες για πολύ σημαντικές δημοτικές υπηρεσίες που αφορούσαν άμεσα τους πολίτες του Αμαρουσίου. Επίσης, του εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία στους νέους στόχους του.

Με κριτήρια: τη συνεχή ανοδική πορεία της πόλης μας τα τελευταία χρόνια, τον σεβασμό σε εκείνες και εκείνους που συνεργαστήκαμε, τη συνέχεια, αλλά και τον αναγκαίο εμπλουτισμό του πολιτικού έργου που συντελέσθηκε, αλλά εξίσου, την εκτίμηση από την πολύχρονη συναδελφική συνεργασία και προσωπική φιλία μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Βραχνό, ενημερώνω ότι προτίθεμαι να διεκδικήσω εκ νέου την εμπιστοσύνη των συμπολιτών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής, Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή.

Με εργασία και σοβαρότητα νομίζω ότι είναι εφικτό να προσφέρουμε στην πόλη και τους πολίτες της ακόμη καλύτερες υπηρεσίες σε μία εποχή που τις έχουν ανάγκη.

Σας προσκαλώ και εγώ να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του Συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή που θα γίνει στο κινηματοθέατρο “ΔΙΑΝΑ” (Περικλέους 14 – πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου) το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στις 11:00 π.μ.».

Share