230 διατακτικές επιταγές για το Πάσχα παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς συμπολίτες

Ο Δήμος Αμαρουσίου στέκεται έμπρακτα και φέτος με κοινωνική ευαισθησία, σεβασμό και αλληλεγγύη στο πλευρό των συμπολιτών που έχουν ανάγκη. Σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παρέδωσε, με βάση κριτήρια κοινωνικά και οικονομικά όπως ορίζει ο νόμος, διατακτικές επιταγές σε 230 συμπολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αξίας 130 ευρώ εκάστη, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους για το πασχαλινό γιορτινό τραπέζι.

Απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για τις εορτές του Πάσχα, ο κ. Αμπατζόγλου τόνισε τη σταθερή βούληση της Διοίκησης να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιράσουμε και φέτος το Πάσχα δωροεπιταγές και το κάνουμε από καρδιάς γιατί θέλουμε το Μαρούσι να είναι μια πόλη ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, μια πόλη που δεν αφήνει κανένα μόνο του.
Να ξέρετε, θα είμαστε πάντα δίπλα σας, και τώρα και την επόμενη περίοδο. Θα πορευτούμε μαζί, γιατί θέλουμε η πόλη μας να μην αφήνει κανένα πίσω.»

Επίσης, ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρο Κόνιαρη και τους εργαζόμενους του Οργανισμού, καθώς και τα στελέχη και τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών για τη διεξαγωγή και την ολοκλήρωση της διαδικασίας με επιτυχία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαίρη Γαλαζούλα.

Share