Παραπολιτικά: Ο Θόδωρος Αμπατζόγλου αντίπαλος του Γιώργου Καραμέρου για τη δημαρχεία του Αμαρουσίου

Καθώς μπαίνουμε σιγά-σιγά στην προεκλογική περίοδο ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019 στο Μαρούσι, τα δημοσιεύματα αρχίζουν να καταγράφουν τις πολιτικές προθέσεις και κινήσεις πριν πάμε στις κάλπες.

Μετά την ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος δήλωσε πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, δημοσίευμα της έκδοσης «Παραπολιτικά», κάνει λόγο για υποψηφιότητα του Μαρουσιώτη φαρμακοποιού Θόδωρου Αμπατζόγλου.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την περιφέρεια Αττικής, απέναντι στη Ρένα Δούρου και ότι ο εκλεκτός «διάδοχος» του από πλευράς ΝΔ για το δήμο Αμαρουσίου θα είναι ο γνωστός Μαρουσιώτης φαρμακοποιός Θόδωρος Αμπατζόγλου.

Την προηγούμενη εβδομάδα η τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τα βιογραφικά τους για πιθανή στήριξη τους και αξιολογούνται ,με τους περισσότερους να «δείχνουν» τον Θόδωρο Αμπατζόγλου ο οποίος θα έχει απέναντι του τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργο Καραμέρο.

“Ο ίδιος ο κ. Αμπατζόγλου έχει σημαντική διοικητική εμπειρία καθώς έχει διατελέσει διοικητής του ΙΚΑ και διοικητής του ΟΑΕΔ και φαίνεται ότι είναι στοιχεία που εκτιμώνται από την Πειραιώς με πολλούς να σχολιάζουν ότι θα «χτυπήσει» τον  Γιώργο Καραμέρο που ήδη έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον δήμο”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: parapolitika.gr

 

 

 

Share