Νέος Παιδικός Σταθμός για τον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, για σειρά θεμάτων που αφορούν στην εξυπηρέτηση αναγκών του Δήμου για την υποστήριξη κοινωνικών και αθλητικών δομών.

Συμφωνήθηκε η έναρξη λειτουργίας ενός νέου Παιδικού Σταθμού για τον Δήμο Αμαρουσίου, τον 12ο , που θα εδρεύει εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων του Υπουργείου και θα εξυπηρετεί ανάγκες των Μαρουσιωτών αλλά και των εργαζομένων  του Υπουργείου.

Ακόμη εξετάστηκε η δυνατότητα παραχώρησης ελεύθερου χώρου εντός των εγκαταστάσεων της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που έχει έδρα στο Μαρούσι, προκειμένου ο Δήμος να κατασκευάσει ένα ακόμη κλειστό γήπεδο τύπου μπαλόνι στις προδιαγραφές αυτού που κατασκευάστηκε στο 4ο Ζεκακείο Γυμνασίο – Λύκειο  και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5.

Τέλος συζητήθηκαν θέματα Σχολικών κτιρίων και ανέγερσης νέων, που βρίσκονται στον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κ. Κ. Πιερρακάκη στα αιτήματα του Δήμου που μοναδικό σκοπό έχουν την στήριξη της Μαρουσιώτικης οικογένειας και την υγιή ανάπτυξη της νέας γενιάς μέσω σύγχρονων αθλητικών υποδομών.

Παρόντες στη συνάντηση η Γ. Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Μαίρη Γαλαζούλα, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και υπηρεσιακά στελέχη των δύο φορέων.

Share