Γνωρίστε από κοντά τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο στο Μαρούσι!

Την ευκαιρία να επισκεφτούμε από κοντά τον τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο στο Μαρούσι και να γνωρίσουμε το συναρπαστικό άθλημα της ιππασίας, θα έχουμε αυτό το Σάββατο 6/10/2016 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα!

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, ο αρχαιότερος όμιλος αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα, διοργανώνει ένα ξεχωριστό open day, στο οποίο θα έχουμε τη δυνατότητα δυνατότητα εγγραφής και ανανέωσης σε προνομιακές τιμές!

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/OQ274DT0vDNKWTG82

Λίγα λόγια για τον Ιππικό Όμιλο

O Ελληνικός Ιππικός Όμιλος είναι ο αρχαιότερος όμιλος αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1931) με σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος και του φιλίππου πνεύματος. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ). Από το έτος 1951 διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Παράδεισο Αμαρουσίου, όπου σταβλίζονται 50 άλογα.

Είναι ο χώρος όπου ξεκίνησε την ιππευτική της καριέρα η πλειοψηφία των αθλητών και αθλητικών παραγόντων της σημερινής και είχε πάντα σημαντική κοινωνική παρουσία.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος βρίσκεται μεταξύ των πρώτων σωματείων αθλητικής ιππασίας σε δραστηριότητα. Την αγωνιστική περίοδο 2011, o Όμιλος κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατάταξη στο Πρωτάθλημα Ομίλων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (Υπερπήδηση Εμποδίων), ενώ τα έτη 2012, 2013 και 2017 κατέκτησε το έπαθλο «Ξενοφών» για το σύνολο των επιδόσεων των αθλητών της Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Το 2014 βρέθηκε για ακόμη μια φορά στην κορυφή ως Πρωταθλητής Όμιλος Υπερπήδησης Εμποδίων 2014.

Διαθέτει στη δύναμή του αθλητές που μετέχουν στις Εθνικές Ομάδες Ιππασίας. Έχει στις τάξεις του την Ολυμπιονίκη Ελληνίδα αθλήτρια Χάιντι Αντικατζίδη, καθώς και αθλητές με σημαντικές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως την Εμμανουέλα Αθανασιάδη, το Γιώργο Δημαρά, την Ελένη Μυράτ, τη Μαρίνα Θεοφανοπούλου, τον Αλέξανδρο Κοκκώνη και άλλους.

Πληροφορίες

Ελληνικός Ιππικός Όμιλος

Παραδείσου 18, Μαρούσι

Τηλ: 210 6812506

 

Share