Ο εορτασμός της Υπαπαντής του Κυρίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2024 η Υπαπαντή του Κυρίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου (πάρκο Νεαπόλεως & Ελευθερίας), με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μελών της Διοίκησης και πλήθους πιστών.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία της μεγάλης Δεσποτικής εορτής  χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλος, πλαισιωμένος από τον Ιεροκήρυκα της Ι.Μ., Αρχιμανδρίτης Νικάνωρ και τους εφημέριους του Ναού και όμορων Δήμων.

Αμέσως μετά το πέρας αυτής ακολούθησε η λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Υπαπαντής του Κυρίου πέριξ του Ναού, με την Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει θρησκευτικούς ύμνους.

Ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου αντάλλαξε ευχές με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, τους Ιερείς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τους ενορίτες για υγεία, ειρήνη και πρόοδο για όλους.

Στον εορτασμό προς τιμήν της μνήμης της Υπαπαντής του Κυρίου συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Νικολαράκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία-Δήμητρα Ρώτα και Μαίρη Διακολιού.

Share