Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμού και αποψίλωσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αμαρουσίου

Με εντολή Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμού και αποψίλωσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, ενόψει αντιπυρικής περιόδου.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής με εποπτεύοντα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη και με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, έχουν ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες που θα εκτελούνται επαναλαμβανόμενα, καθόλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και πάντα ανάλογα με τις προκύπτουσες ανάγκες, σε όλες τις γειτονιές του Δήμου.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου η σχετική οδηγία που αφορά σε «Προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας Δήμου Αμαρουσίου – Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων/ακάλυπτων χώρων μέχρι την 30η Απριλίου 2024».

Οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές και μισθωτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός των διοικητικών ορίων του Αμαρουσίου, οφείλουν να συμμορφώνονται στις σχετικές οδηγίες συμμετέχοντας ενεργά στην προάσπιση της Δημόσιας Ασφάλειας και Υγείας.

Share