ΥAVA: «Προσπάθεια παραπλάνησης των καταναλωτών σε κατάστημα στο Μαρούσι και στη Σαλαμίνα»

Ο όμιλος γυμναστηρίων Υava εξέδωσε δελτίο τύπου, με το οποίο θέλει να δώσει διευκρινήσεις Υava σχετικά με καταστήματα στο Μαρούσι και στη Σαλαμίνα που προσπαθούν να παραπλανήσουν τους καταναλωτές.

Ο όμιλος ενημερώνει τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί, διότι τα συγκεκριμένα καταστήματα δεν ανήκουν πια στη γνωστή αλυσίδα. Παράλληλα εφιστά την προσοχή για προσπάθεια χειραγώγησης και παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι επιχειρήσεις γυμναστηρίων που ευρίσκονται στο Μαρούσι (οδός Αρτέμιδος αρ.1) και στη Σαλαμίνα (οδός Εθν. Μακαρίου αρ.23) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το εμπορικό σήμα YAVA FITNESS CENTER και το δίκτυο των επισήμων και συνεργαζομένων κέντρων γυμναστικής YAVA FITNESS CENTER. Επομένως, οιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης και παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού, δια της άνευ σχετικής αδείας χρήσεως του συγκεκριμένου εμπορικού σήματος αντίκειται στο νόμο.

Οι καταναλωτές, ωστόσο, ουδεμία ευθύνη φέρουν για την τυχόν παραπλάνησή τους εκ της συγκεκριμένης έκνομης και πρωτοφανούς πρακτικής και για τον λόγο αυτό, ανακοινώνεται ότι ΟΛΟΙ οι εκγυμναζόμενοι, που έχουν συνδρομές με τα συγκεκριμένα γυμναστήρια, δύνανται να εξυπηρετούνται από το δίκτυο των επισήμων και συνεργαζομένων γυμναστηρίων που φέρουν νομίμως το εμπορικό σήμα YAVA FITNESS CENTER χωρίς ουδεμία οικονομική επιβάρυνση, για το υπόλοιπο της συνδρομής τους.

Το δίκτυο των γυμναστηρίων μας στην Αττική αναφέρεται στο https://www.yava.gr/gymnastiria

Πηγή: zougla.gr

Share