Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 με τον Πρόεδρο Κων/νο Σολδάτο και τα μέλη του ΔΣ του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή», με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλου, του Προέδρου του ΝΑΤ και Δημοτικού Συμβούλου Κων/νου Τσαγκαρόπουλου και της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένης Βλάχου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα όπως κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ασφαλτοστρώσεων, αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων  και του επικείμενου έργου διάνοιξης και επέκτασης Λεωφόρου Κύμης.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ενημέρωσα τα μέλη του Συλλόγου για τα προγραμματισμένα έργα στην περιοχή του Ψαλιδίου. Επίσης αναφέρθηκα στο έργο πνοής, της Λ. Κύμης για το οποίο μαζί με τους Δημάρχους των όμορων Δήμων προβήκαμε στις απαραίτητες μοχλεύσεις και συναντήσεις με τον αρμόδιο Υπουργό, έτσι ώστε σήμερα να είναι πραγματικότητα. Όμως δεδομένων των νέων πολεοδομικών και κυκλοφοριακών παρεμβάσεων – και παρότι δεν εκτελείται στα γεωγραφικά όρια του Αμαρουσίου – πρέπει και θα έχουμε λόγο, καθώς επιθυμούμε να έχει μόνο θετικές επιπτώσεις για την περιοχή του Αμαρουσίου. Συνεχίζουμε το διάλογο με τους πολίτες και τους Συλλόγους της πόλης μας. Ο διάλογος αυτός είναι γόνιμος, ουσιαστικός και παραγωγικός. Καθημερινά με πράξεις, βελτιώνουμε τη ζωή στην πόλη μας».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη από την πλευρά Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλίδιου, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Θεοχάρης και η Γ. Γραμματέας Ιωάννα Δέδε και τα μέλη Μαρία Στιβακτά – Κούρτη και Μανώλης Μουλιανιτάκης.​

Share