Imagine Studio: Μια ξεχωριστή ομάδα φωτογραφίας στο Μαρούσι!

Γνωρίστε το Imagine Studio στο Μαρούσι, μια πρωτοποριακή ομάδα στη φωτογραφία και κινηματογραφία γάμου, η οποία καταφέρνει να αποτυπώσει με μοναδικό τρόπο τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας, ενσωματώνοντας παράλληλα στοιχεία απο φωτογραφήσεις μόδας!

Το Imagine Studio παρέχει επίσης  τις κλασσικές υπηρεσίες ενός φωτογραφείου (Φωτογραφία Διαβατηρίου, Φωτογραφία Ταυτότητας και γενικής χρήσης). Η εξειδικευμένη ομάδα μπορεί να εκτυπώσει άμεσα τις φωτογραφίες σας (απ’ευθείας απο κινητά τηλέφωνα, usb, tablets) σε διάσταση, 10×15 , 13×18, 15×21, και σε μοντέρνο τετράγωνο μέγεθος 15×15 καθώς και πανοραμικές. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερις ποιότητες χαρτιού (Μάτ, Γυαλιστερό, Luster, Fine art).

Για το Imagine Studio, η φωτογραφία γάμου είναι ένα κράμα απο φαντασία, τεχνικές ικανότητες και ψυχή. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να συλλάβει τη μαγεία του γάμου σας, αλλά και να δημιουργήσει τη δική της!

“Κάθε γάμος για εμάς είναι μια πρόκληση να ξεπερνούμε τους εαυτούς μας. Η υπόσχεσή μας είναι να δημιουργήσουμε όμορφες εικόνες, έργα τέχνης για το σπίτι σας και μια αξέχαστη εμπειρία!

Ακόμα, στο Imagine Studio μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια φωτογραφίας, για όλα τα επίπεδα γνώσεων φωτογραφίας, απο τον Κωνσταντίνο Αναγνώστου, σε ειδική στουντιακή αίθουσα.

Ελάτε να γνωρίσετε τη ξεχωριστή αυτή ομάδα στην καινούρια διεύθυνση του Imagine Studio στο Μαρούσι (Διονύσου 3, δίπλα στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου).

Πληροφορίες

“Fashion inspires Wedding”
https://imaginestudio.gr/
213 036 7553, 6999 297 049

Share