Στο πλευρό της Πυροσβεστικής και των πυρόπληκτων περιοχών ο Δήμος Αμαρουσίου

Υδροφόρες, οχήματα και εθελοντές πολιτικής προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου βρίσκονται στο πλευρό της Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στις περιοχές της Φυλής και της Πάρνηθας τις τελευταίες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μετά από συνεννόηση με τα αρμόδια συντονιστικά όργανα, έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου να συνδράμουν το έργο της πυροσβεστικής στις πληγείσες περιοχές.

Ακόμη ο Δήμαρχος έθεσε σε επιφυλακή τις υπηρεσίες και το  μηχανισμό της πολιτικής προστασίας, για την προάσπιση των δασικών εκτάσεων του Δήμου από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκαν τα ειδικά καιρικά φαινόμενα που επιδεινώνουν την εξέλιξη μίας πυρκαγιάς, καθώς και για την αντιμετώπιση των περιστατικών πτώσης δέντρων και κλαδιών λόγων των ισχυρών ανέμων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει: «Τόσο το προσωπικό μας με την αυξημένη ετοιμότητά του, όσο και οι εθελοντές μας που από την πρώτη στιγμή δίνουν μάχη με τις φωτιές στην Αττική, δημιουργούν θετικά πρότυπα για την κοινωνία μας, τους ευχαριστούμε και τους αξίζουν πολλά “μπράβο”».

Share