HAIRPROF: Η 5η Έπαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου έρχεται στο Μαρούσι!

Αυτό το Σαββατοκύριακο ετοιμαστείτε να φτιάξετε το μαλλί, γιατί έρχεται η  5η HAIRPROF Έπαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου!

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι τέσσερις προηγούμενες εκθέσεις, με την αξιοσημείωτη ανοδική προσέλευση που στην 4η έκθεση ξεπέρασε τους 11.250 καταγεγραμμένους επαγγελματίες κομμωτές & πάνω από 120 κομμωτηριακά brands, ανανεώνουμε το ραντεβού μας, με την διοργάνωση της 5η HAIRPROF, της μοναδικής έκθεσης με shows, σεμινάρια, προϊόντα υπηρεσίες και εξοπλισμό κομμωτηρίου που απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματία κομμωτή & barber, στις 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2019 στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ.

Παράληλα στην HAIRPROF, διοργανώνουμε τον Γυναικείο Διαγωνισμό Κομμωτικής Greek Hairdressing Awards μαζί με τον νέο elite φωτογραφικό διαγωνισμό HAIRPROF SHOT αλλά και με εκπαιδευτικά κλειστά σεμινάρια και shows με κορυφαία ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακόμη θα διοργανωθεί και φέτος ο επιτυχημένος πλέον θεσμός, ειδικά για τους μπαρμπέρηδες το Greek Barber Awards, όπου εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι οι μπαρμπέρηδες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά κλειστά σεμινάρια αλλά και μπαρμπέρικα shows με καταξιωμένους barbers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιπλέον θεσμός στην HAIRPROF είναι η Students Day και ο μαθητικός διαγωνισμός  Student Hairdressing  Awards,  όπου την πρώτη ημέρα της έκθεσης μαθητές από όλη την Ελλάδα, εκτός από το να διαγωνιστούν θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την δουλειά τους στο κεντρικό πλατό και να ενημερωθούν για μετεκπαιδευτικά σεμινάρια από σχολές που συμμετέχουν στην έκθεση.

Επιγραμματικά θα αναφέρουμε πως και φέτος στην HAIRPROF, θα πραγματοποιηθούν:

-21 ΔΩΡΕΑΝ live Hair & Barber Shows

-10 και πλέον κλειστά εκπαιδευτικά σεμινάρια για κομμωτές & barbers

-4 διαγωνισμοί, Hairprof Shot, Γυναικείος, Barber & Student

-2 μεγάλα shows στο main stage της έκθεσης με τον κορυφαίο Hair Artist Filippo Sepe και τον Baldy ιδρυτή της Baldy’s Barbers

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://hairprof.eu/index.php ή να επικοινωνήσετε στο τηλ 215 5709001.

 

 

Share