To Akis Tiniakos Fishing Store στην Βoat & Fishing Show 2022

Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 10 με 13 Μαρτίου θα συμμετάσχει το Akis Tiniakos Fishing Store του Άκη Τηνιακού . Πρόκειται για ένα κατάστημα που λειτουργεί από το 2007 και σε αυτό θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το ψάρεμα και όχι μόνο.

Boat and fishing Show 2022

Το μέλλον της θαλάσσιας δραστηριότητας επανεκκινεί στην BOAT & FISHING SHOW 2022, την μεγαλύτερη έκθεση για το σκάφος, το ψάρεμα και τον θαλάσσιο τουρισμό, που θα πραγματοποιηθεί 10-13 Μαρτίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Μετά από μία δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, ο κορυφαίος θεσμός της Θάλασσας, επιστρέφει ανανεωμένος σε νέο χώρο με περισσότερους εκθέτες και εκδηλώσεις, με ασφάλεια τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα!

Η Boat & Fishing Show αποτελεί τα τελευταία χρόνια τη θαλασσινή έκθεση με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και την υψηλότερη επισκεψιμότητα, προσφέρει τις απαραίτητες συνθήκες δημιουργώντας το σωστό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες, αισιόδοξες προοπτικές αλλά και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι από όλη την Ελλάδα με την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση!

Share