Διαδικτυακή εκδήλωση: “Οι Επιδημίες του Χειμώνα, – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”

Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: “Οι Επιδημίες του Χειμώνα, – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, διοργανώνει το  Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κα, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες, όσο και τα παιδιά.
Επιπλέον, θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, covid-19, έρπη ζωστήρα κλπ, ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.
Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 Καθηγητές – ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις σχετικές με το θέμα, μέσου του chat.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ως μέλος του ΕΔΔΥΠΠΥ, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την πολύ χρήσιμη για όλους εκδήλωση σε μια εποχή που υπάρχει έξαρση των ιώσεων.

Λεπτομέρειες για την παρακολούθηση της Διαδικτυακής Εκδήλωσης:
Ημέρα διεξαγωγής: Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024
Ώρα διεξαγωγής: 18:00 – 19:30
Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): http://bit.ly/3RSjwhV

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Share