Αποθεώθηκαν οι σπουδαστές μπαλέτου και σύγχρονου χορού του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού στο Μαρούσι

Αποθεώθηκαν και καταχειροκροτήθηκαν οι μικροί και μεγαλύτεροι σε ηλικία χορευτές που ξετύλιξαν το ταλέντο τους στο μπαλέτο και στον σύγχρονο χορό στο πλαίσιο της εμφάνισης που πραγματοποίησαν στη σκηνή του αίθριου θεάτρου του Δήμου Αμαρουσίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη λήξη των φετινών ερασιτεχνικών καλλιτεχνικών προγραμμάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, ενώ το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, έδωσε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην υπεύθυνη διδασκαλίας των τμημάτων Ζέφη Μπαρτζώκα, για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν οι μαθητές της.

Κλείνοντας, έκανε… πάσα για την πολιτιστική συνέχεια του καλοκαιριού στο Μαρούσι μέσα από το Φεστιβάλ του Δήμου που ξεκινά την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας από 4 έως 22 ετών, αρχάριοι και προχωρημένοι σπουδαστές, εμφανίστηκαν σε ντουέτα και σε σύνολα σε χορογραφίες της υπεύθυνης διδασκαλίας τους, αλλά και σε επιλογές του κλασικού ρεπερτορίου.

Παρόντες στην παράσταση ήταν, επίσης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, και ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης.

 

Share