Πεντανόστιμες πίτσες με χειροποίητη ζύμη από την Pizza Xούσος

H νέα άφιξη στην εστίαση του Αμαρουσίου ονομάζεται “Pizza Χούσος”. Η πιτσαρία του Γιάννη Χούσου μέσα στους λίγους μήνες που λειτουργεί έχει ήδη γίνει αγαπημένο στέκι της περιοχής και όχι μόνο. Ο κόσμος την έχει ξεχωρίσει για τις πεντανόστιμες πίτσες με την χειροποίητη ζύμη και τα ολόφρεσκα υλικά. Ό,τι καλύτερο από πίτσα και σαλάτα θα το βρεις εκεί!

Μπορεί το κατάστημα να είναι νέο, ο Γιάννης Χούσος όμως είναι από τους “παλιούς” του κλάδου αφού ασχολείται με την εστίαση εδώ και 40 χρόνια. Το 1982 άνοιξε και την δική του πιτσαρία
“Pizza Χούσος” στην Μυτιλήνη όπου έζησε συνολικά 26 χρόνια. Οι συγκυρίες ωστόσο τον έφεραν πάλι πίσω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι. Έχοντας μεγαλώσει στο Νέο Ηράκλειο η επιλογή του Αμαρουσίου για το νέο του εγχείρημα δεν ήταν δύσκολη. Από τη στιγμή που βρήκε τον κατάλληλο χώρο ήξερε πως η μυστική συνταγή του για την πιο νόστιμη πίτσα θα ενθουσιάσει τους Μαρουσιώτες και όχι μόνο. Και είναι γεγονός ότι η τραγανή λεπτή ζύμη και η υπέροχη σάλτσα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα υλικά ταξιδεύουν όλους όσους τη δοκιμάζουν στην Ιταλία!
Η Pizza Χούσος είναι ανοικτή από την Τρίτη έως και την Κυριακή από τις 19:00 έως τις 24:00 και λειτουργεί επίσης delivery μέσω του efood.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Ηλία Διάμεση 11
Μαρούσι
210 80 63 860
Share