Κάνε μια δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο & Φαρμακείο του Δ. Αμαρουσίου

Στο πλαίσιο των πολιτικών κοινωνικής συνοχής, ο Δήμος Αμαρουσίου λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνική Φαρμακείο για τη στήριξη ευάλωτων και ευπαθών ομάδων. Σε σταθερή και τακτική βάση διανέμονται τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία και παιχνίδια κ.α., σε ωφελούμενα άτομα και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Παράλληλα γίνεται παροχή συσσιτίων σε σταθερή και τακτική βάση σε ευάλωτα νοικοκυριά που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

Σ’ αυτή την προσπάθεια στήριξης των πιο αδύναμων, χρειάζονται συμπαίκτες. Κάνε μια δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ή το Κοινωνικό Φαρμακείο και βοήθηκε καθοριστικά συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Όλα τα προϊόντα που συγκεντρώνονται και διανέμονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προσφέρονται στα νοικοκυριά της πόλης του Αμαρουσίου με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με το αρχείο ωφελουμένων. Η λειτουργία των δομών χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του ΠΕΠ Αττικής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου στεγάζεται επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 9 στο Μαρούσι. Η επικοινωνία των πολιτών και οι σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά αποκλειστικά τηλεφωνικά, στα 210.80.20.861, 213.20.31.921, 213.20.31.922 καθημερινά από Δευτέρα – Σάββατο από 08:00 – 14:00.

Share