Τα σχολεία του Αμαρουσίου παίζουν μπάλα για την αλληλεγγύη

Ξεκινά την Κυριακή 14/4 το 6ο Τουρνουά Αλληλεγγύης της Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή όλων των Δημοτικών (14) και 5 Γυμνασίων της πόλης Το τουρνουά περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου και ο χώρος διεξαγωγής του είναι τα γήπεδο του «Arena Soccer Club» επί της οδού Μελισσίων και Κωστή Παλαμά. Η ώρα διεξαγωγής είναι 9:00 π.μ.-2:00 μ.μ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διοργάνωση, όπως πάντα είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από εθνικότητα, χρώμα ή θρησκεία και γίνεται με σκοπό να ενισχυθούν υλικά αλλά και ηθικά τα παιδιά και οι οικογένειες εκείνες που είτε έχουν πληγεί από την οικονομική και ενεργειακή κρίση είτε έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με τη βία που γεννάει κάθε πόλεμος.
  • Συγκέντρωση υγειονομικού υλικού που θα αποσταλεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.
  • Συγκέντρωση υλικών τα οποία θα αποσταλούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και στη Δομή Αλληλεγγύης «Αλληλεγγύη για όλους».
  • Όπως και στα προηγούμενα τουρνουά, έτσι και φέτος δεν ξεχνάμε τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας.

Όπως και στα προηγούμενα σχολικά τουρνουά, έτσι και φέτος δεν ξεχνάμε τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατώντας εδώ.

Share