Αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στο Μαρούσι

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, αναβαθμίζεται ο ηλεκτροφωτισμός στους δρόμους της πόλης του Αμαρουσίου με πυλώνες ηλεκτροφωτισμού και νέους ιστούς.

Ο Δήμος Αμαρουσίου προχώρησε στην τοποθέτηση οκτώ νέων σύγχρονων και οικονομικών πυλώνων ηλεκτροφωτισμού στην πλατεία Κασταλίας, συνεχίζοντας, όπως σημειώνεται «τις παρεμβάσεις του με ουσιαστικά έργα αναβάθμισης της πόλης και μετά τον εκσυγχρονισμό του φωτισμού».

Παράλληλα, τοποθετήθηκαν νέοι ιστοί φωτισμού με πέντε νέα φωτιστικά σώματα στις Εργατικές Κατοικίες και συγκεκριμένα στην Οδό Βυζαντίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τα έργα εκσυγχρονισμού του ηλεκτροφωτισμού τόνισε ότι:

«Ηλεκτροφωτίζουμε και αναβαθμίζουμε την πόλη μας ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, των διερχομένων πεζών και οδηγών. Η διοίκησή μας θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και να δίνει λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Τα έργα αποκατάστασης πραγματοποιήθηκαν από το ηλεκτρολογικό τμήμα του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ τις εργασίες επέβλεψε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης.

Share