Τον καλλωπισμό της περίφραξης του Δάσους Συγγρού επί της Λ. Κηφισίας και τον καθαρισμό των πεζοδρομίων επιμελήθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου

Σε εργασίες καλλωπισμού και καθαριότητας προχώρησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου το διήμερο 17 & 18 Οκτωβρίου, στην περίφραξη του Δάσους Συγγρού από το ύψος της Κεραμικής έως τα όρια της Κηφισιάς και των πεζοδρομίων αυτής δεξιά και αριστερά.

Οι εργασίες περιλάμβαναν κλάδεμα και καθαρισμό της περίφραξης από τα κλαδιά και τα χόρτα και καθαρισμό των πεζοδρομίων από τα ξηρά χόρτα και διάφορα άλλα αντικείμενα, προκειμένου μία από τις κεντρικές λεωφόρους που διασχίζουν την πόλη να είναι φροντισμένη και καθαρή.

Το παρών στη δράση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος σε σχετική δήλωσή του υπογράμμισε:

«Κινητοποιούμαστε και δρούμε στα σημεία που χρήζουν παρέμβασης, ανεξάρτητα εάν ανήκουν ή όχι στις δικές μας δημοτικές υποχρεώσεις, προκειμένου να διατηρούμε την πόλη μας καθαρή και ασφαλή, όπως ο καθαρισμός της Λ. Κηφισίας, που γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Η προσπάθειά μας συνεχίζεται, ώστε οι πολίτες και οι επισκέπτες στο Μαρούσι να απολαμβάνουν στην καθημερινότητά τους μίας καλής ποιότητας ζωή.»          

Τις εργασίας καλλωπισμού και καθαριότητας επέβλεπε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Share