Δωμάτια για φοιτήτριες διαθέτει το Αμαλίειον Οικοτροφείο Θηλέων

Tη δυνατότητα να φιλοξενήσει φοιτήτριες – σπουδάστριες που προέρχονται από την επαρχία, είναι ορφανές από δύο ή ένα γονέα, δεν έχουν οικονομική ευχέρεια, είναι μέλη πολυτέκνων οικογενειών ή οικογενειών που περιλαμβάνουν άτομα με ειδικές ανάγκες και διακρίνονται για την επιμέλεια και το ήθος τους έχει το Αμαλίειον Οικοτροφείο Θηλέων για το ακαδημαϊκό έτος 2019 -2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΛΙΕΙΟΝ

Το Αμαλίειον μπορεί να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του στο Μαρούσι δωρεάν μικρό αριθμό σπουδαστριών που δεν έχουν κατοικία στην Αθήνα.

Οι εγκαταστάσεις του Αμαλιείου βρίσκονται στο Μαρούσι σε κηρυγμένο χώρο πρασίνου 20 περίπου στρεμμάτων, επί της Λεωφ. Κηφισίας 219 (πλησίον σταθμού ηλεκτρικού Αμαρουσίου) και είχαν ανακαινισθεί για να ανταποκριθούν στις υψηλές προδιαγραφές φιλοξενίας της Ολυμπιακής Οικογένειας (διαιτητές – κριτές συνομοσπονδίας τένις).

Η φιλοξενία είναι πλήρης και περιλαμβάνει εκτός από στέγη (δίκλινα δωμάτια, ατομικά λουτρά, – W.C.), πρωινό και ένα γεύμα, αίθουσα Η/Υ, βιβλιοθήκη, χώρους μελέτης και πολιτιστικών δραστηριοτήτων καθώς και αίθουσα θεάτρου.

Κατά προτίμηση γίνονται δεκτές σπουδάστριες που έχουν χάσει τους δύο ή τον ένα από τους γονείς τους ή είναι μέλη πολύτεκνων οικογενειών ή οικογενειών που έχουν άτομα με ειδικές ανάγκες. Οποιαδήποτε όμως σπουδάστρια αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα σπουδών μπορεί να υποβάλλει αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επισκεφθούν τη γραμματεία του Οικοτροφείου από 9:00 έως 15:00 για να γνωρίσουν το χώρο και να έχουν προσωπική επαφή με τη Διευθύντρια του Οικοτροφείου κα Μαρία Δαφαράνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο www.amalieion.gr και, συγκεκριμένα, στην Ενότητα Οικοτροφείο-Σπουδαστικό Τμήμα τις υποενότητες Κανονισμός Λειτουργίας και Δικαιολογητικά για αίτηση εισαγωγής και από τις 27/08/2019 μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Οικοτροφείου.

Share