Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Άνθεμις

Μέσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων Άνθεμις παρέχει άριστη φιλοξενία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα άτομα, αυτοεξυπηρετούμενα ή μη, που την επιλέγουν είτε για μικρό είτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το προσωπικό σε 24ωρη βάση φροντίζει για την κάλυψη όλων των αναγκών του ασθενή και μεριμνούν για την σωστή λειτουργία της μονάδας σε κάθε περιστατικό.

Βασικές παροχές της μονάδας είναι η ιατρική παρακολούθηση των περιθαλπόμενων από τον υπεύθυνο ιατρό της μοναδας, οι ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις μέσω του ασφαλιστικού φορέα του περιθαλπόμενου, καθώς και η συνταγογράφηση της φαρμακευτικής αγωγής από τον θεράποντα ιατρό. Σε περίπτωση που χρειαστεί ένας ασθενής ιδιαίτερη ιατρική παρακολούθηση, παρακολουθείται εντός του κέντρου από γιατρό εξωτερικό συνεργάτη, είτε παραπέμπεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδος.

Η μονάδα Άνθεμις στην Χαλκίδα είναι κτισμένη 50 μέτρα από την θάλασσα και διαθέτει άνετο πάρκινγκ. Το  κτίριο βρίσκεται 1.500 μέτρα από τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στους συγγενείς και τα φιλικά πρόσωπα των ανθρώπων που φιλοξενούνται.

Η θέα προς την θάλασσα από όλους τους ορόφους της μονάδας είναι ανεμπόδιστη, χαρίζοντας στον κάθε κάτοικο της μονάδας την ομορφιά του ευβοϊκού κόλπου. Σε μικρή ακτίνα υπάρχουν μαγαζιά, κομμωτήρια, εστιατόρια, καφενεία, εκκλησία αλλά και δενδροφυτεμένο πάρκο. 

Αναλυτικά οι  βασικές παροχές της μονάδας είναι:

 

  • Άμεση φροντίδα από τον παθολόγο της μονάδας, αλλά και άμεση κλήση ιατρών άλλων ειδικοτήτων.
  • Τέσσερα γεύματα την ημέρα διαμορφωμένα από τον διαιτολόγο της μονάδας μας, παρασκευασμένα με αγνά υλικά.
  • Εικοσιτετράωρη νοσηλευτική φροντίδα και βοηθητική εξυπηρέτηση του περιθαλπόμενου από το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό
  • Φυσικοθεραπείες  μέσα στην μονάδα
  • Καθημερινή παρακολούθηση προσωπικής υγιεινής, βοήθεια στην ένδυση αλλά και την χορήγηση τροφής.
  • Δραστηριότητες με στόχο την ατομική και κοινωνική ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ενοίκων.
  • Φροντίδα σε καθημερινή βάση της καθαριότητας των δομών της μονάδας

Στοιχεία επικοινωνίας:

    * ΛΕΩΦ.ΧΑΙΝΑ 93, ΧΑΛΚΙΔΑ

    * 2221083805

    * 6945056937

    * 2221076124

    * __info@anthemis-mfi.gr

    * ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΟΛΒΑΛΗ

    * Δευτέρα-Παρασκευή:8:00 με 20:00

    * Σάββατο:8:00 με 16:00

    * Κυριακή:Κλειστά

 

Share