Ρεσιτάλ Ερμηνείας από την Ομάδα Ενηλίκων του Δήμου Αμαρουσίου με το έργο «To Love Or Not to Love»

Στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου το  Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 η Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, παρουσίασε μία σύνθεση σκηνών από έργα του William Shakespeare, σε σκηνοθεσία Μάρως Παπαδοπούλου, με θέμα τον Έρωτα και τίτλο «To Love Or Not to Love».

Τον χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετέφερε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας ο οποίος αναφέρθηκε στη μοναδική δημιουργική εργασία που συμβαίνει στη Θεατρική ομάδα του Δήμου προσφέροντας παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Τέλος ενημέρωσε το κοινό για όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτό το καλοκαίρι από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου με αποκορύφωμα το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2023 στο Αίθριο Θέατρο.

Η υπεύθυνη διδασκαλίας και σκηνοθεσίας Μάρω Παπαδοπούλου ευχαρίστησε πρωτίστως τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ για τη στήριξή τους στους ανθρώπους που προσφέρουν πολιτισμό καθώς και όλους όσοι παρευρέθησαν για να στηρίξουν την προσπάθεια τους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τμήματα θεάτρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου όπου  κάθε χρόνο οι μαθητές εξελίσσονται, δουλεύουν όπως είπε με μεγάλη αυταπάρνηση και αγάπη και παρότι είναι ερασιτέχνες, έχοντας ελάχιστο χρόνο, το επίπεδο της δουλειάς είναι επαγγελματικό. Έκλεισε τη σύντομη ομιλία της με το εν λόγω έργο που ουσιαστικά αποτελεί σύνθεση σκηνών από πάρα πολλά έργα του Shakespeare και πάρα πολλές σκηνές.

 

Στις (δύο) θεατρικές παραστάσεις παρευρέθησαν οι:

Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα

Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου

Αντιπρόεδρος ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη

Μέλος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ιωάννα Αμαξηλάτη

Μέλος Επιτροπής Ισότητας Κατερίνα Σκιντζού

Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Ζαπαντιώτης

Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» Βούλα Βανδώρου

Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά

Share