Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 με τον Πρόεδρο Κων/νο Κουτσούκο  και τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Γεωργουσόπουλο του Γυμναστικού Σύλλογου Αμαρουσίου παρουσία των Αντιδημάρχων Σπύρου Σταθούλη και Γιάννη Νικολαράκου, προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Συλλόγου και στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων του Δημάρχου με τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Με τον ΓΣΑ όπως και με τους άλλους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας έχουμε τακτικές συναντήσεις με σκοπό την καλύτερη παρακολούθηση των θεμάτων που αφορούν στις δραστηριότητές τους και στα ζητήματα στέγασής τους. Ο Αθλητισμός είναι μία από τις πιο δυναμικές και παραγωγικές πτυχές της ζωής στο Μαρούσι. Τα αθλητικά σωματεία μας πέρα του πρωταθλητισμού προσφέρουν δημιουργική διέξοδο στη νεολαία και συνθήκες υγιούς ανάπτυξης και γι αυτό κάνουμε ότι είναι εφικτό, σύμφωνα με τα οικονομικά μας, για να στηρίξουμε τη λειτουργία τους. Με μεθοδικότητα και προγραμματισμό εξελίσσουμε σταδιακά τόσο τους χώρους όσο και τις υπηρεσίες μας και αυτό γίνεται αντιληπτό απ’ όλη τη Μαρουσιώτικη κοινωνία. Συνεχίζουμε τις συναντήσεις μας και με τους άλλους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας».

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, παρέλαβαν τιμητική κάρτα μέλους για τα 125 χρόνια λειτουργίας του Γ.Σ.Α.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις του Δημάρχου και με τους υπόλοιπους αθλητικούς συλλόγους του Αμαρουσίου.​

Share