Προχωρά το μεγάλο έργο διάνοιξης δρόμων στο Μαρούσι

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο διάνοιξης της οδού Λάρνακος, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Επαμεινώνδα Γαρδέλη και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Η διάνοιξη της οδού Λάρνακος πραγματοποιείται στο πλαίσιο  του έργου «Εφαρμογή σχεδίου πόλης στην Π.Ε. Σωρού και άλλες περιοχές του Δήμου» που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 168 διανοίξεις οδών.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο για την πορεία υλοποίησης των εργασιών.

Μετά το πέρας της αυτοψίας ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία, πραγματοποιήσαμε την ένταξη της περιοχής στο Σχέδιο Πόλης, ένα ζήτημα που εκκρεμούσε για δεκαετίες.
Στην νέα περίοδο, πλέον, υλοποιούμε το Σχέδιο Εφαρμογής Πόλης με τρόπο άμεσο και ουσιαστικό. Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη, οι πολίτες το βλέπουν στην καθημερινότητα τους και το αναγνωρίζουν. Ειδικότερα, με τις διανοίξεις οδών και με τις διαμορφώσεις και αναπλάσεις των κοινόχρηστων χώρων που προβλέπονται, οι περιουσίες των συμπολιτών μας αποκτούν αξία και το Μαρούσι στο σύνολό του μετασχηματίζεται σε ένα σύγχρονο Μητροπολιτικό Κέντρο».

Share