Πρεμιέρα με την ταινία της χρονιάς κάνει σήμερα ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος»

Η άτυπη έναρξη των αγαπημένων μας καλοκαιρινών βραδιών στο Μαρούσι, είναι γεγονός! Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και υπόσχεται και φέτος να συντροφεύει τα καλοκαιρινά βράδια μας με ταινίες πρώτης προβολής, αλλά και παλιότερες αγαπημένες, όλες υψηλής ποιότητας. Ταινίες δράσης, κοινωνικές και αισθηματικές μέχρι κωμωδίες και κινούμενα σχέδια.

Ο «Μίμης Φωτόπουλος» κάνει μάλιστα…εντυπωσιακό μπάσιμο στη θερνό σεζόν, με την ταινία της χρονιάς “Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη”, από την Πέμπτη 9 Μαίου στις 20.45.

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη
Περιπέτεια 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 181′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άντονι και Τζο Ρούσο με τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Χέμσγουορθ, Μπρι Λάρσον

«Μετά την ήττα τους από τον Thanos και την εξαφάνιση των μισών ζώντων οργανισμών του σύμπαντος, οι Εκδικητές μαζεύουν τα κομμάτια τους και προσπαθούν να σχεδιάσουν την εκδίκησή τους. Η μητέρα των κόμικς μαχών ξεκινά με μια σεναριακή έκπληξη, συνεχίζει ταξιδεύοντας στο χρόνο και κορυφώνεται λιγότερο θεαματικά του αναμενομένου, αλλά με μερικούς συγκινητικούς αποχαιρετισμούς».

 

Share