Μαρούσι: Ενίσχυση στην περιφέρεια με τον Αϊζάια Μπρίσκο

Το Μαρούσι συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς επισημοποίησε την συμφωνία του με τον Αϊζάια Μπρίσκο (27 χρόνων, 191 μέτρα).

Προ ολίγων ημερών η ομάδα του Αμαρουσίου προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση, κάνοντας δικό της τον Σακούρ Τζούστον, ο οποίος έχει εμπειρία από τα ελληνικά δεδομένα με την παρουσία του σε Άρη και Περιστέρι bwin.

Η κλεψύδρα αδειάζει για το πρώτο τζάμπολ στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο για τις 7 Οκτωβρίου και η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα συμπληρώνει τα κομμάτια του “παζλ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την απόκτηση του Isaiah Jamal Briscoe ( 27 ετών, 1.91). Ο Αμερικανός γκαρντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του το πρωί της Δευτέρας (25/9) και αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Isaiah Jamal Briscoe γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1996 στο Newark του New Jersey και αγωνίστηκε για δυο χρόνια (2015-17) στους Kentucky Wildcats. Το ταλέντο του το είχε δείξει από τα χρόνια του Γυμνασίου. Τελείωσε το Roselle Catholic High School και το 2015 και συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους γκαρντ της χώρας. Προέρχεται από μπασκετική οικογένεια, αφού τόσο ο πατέρας του, George Briscoe, ήταν φημισμένος από την θητεία του στο Stockton State College, η αδερφή του, Iasia Hemingway, έπαιζε στο Πανεπιστήμιο Syracuse, ενώ ξάδελφός του είναι ο αστέρας του ΝΒΑ Kyrie Irving. Συμμετείχε στην Εθνική U18 των ΗΠΑ που κατέκτησε το Παναμερικανικό πρωτάθλημα του 2014. Το 2015 αναδείχθηκε All-American. Την δεύτερη σεζόν του ως παίκτης του Καλιπάρι στους Wildcats τελείωσε με απολογισμό 12,1 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι.

Πηγή: sport24

Share