Παίκτης της Νίκης Αμαρουσίου ο Δημήτρης Γιανναλέτσος

Με τη φανέλα της Νίκης Αμαρουσίου θα αγωνίζεται την περίοδο 2020-21 στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής στο μπάσκετ ανδρών ο Δημήτρης Γιανναλέτσος. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ερμή Σχηματαρίου και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Νίκου Χρυσόγελου.

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας τόνισε: «Αρχικώς, σίγουρα είναι τιμή μου που ο κόουτς και ο πρόεδρος με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν ώστε να ενισχύσω τη νέα προσπάθεια στην επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Η Νίκη Αμαρουσίου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Γ’ Εθνική, επομένως γνωρίζει τα δεδομένα και τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Το ζητούμενο, λοιπόν είναι να δέσει η ομάδα. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, επομένως θεωρώ ότι μπορούμε να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις του ομίλου μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στην πορεία».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ αμφίρροπο και απαιτητικό. Πέρσι για παράδειγμα, όταν ακόμη αγωνιζόμουν στο Σχηματάρι, είχαμε 9 ομάδες που πάλευαν για την άνοδο. Αν, όμως έκανες 2 ήττες, έπεφτες κατηγορία! Γι αυτό, λοιπόν επιμένω ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Κάθε Κυριακή θα γίνεται μάχη! Με μια νίκη ανεβαίνεις, με μια ήττα θα πέφτεις…».

Πηγή: amarysia.gr

Share