Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Κεντρικό ΚΑΠΗ της πόλης

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας οι δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς στο Δήμο Αμαρουσίου συνεχίστηκαν προς τους συμπολίτες μας Μαρουσιώτες. Με πρωτοβουλίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη πραγματοποιήθηκαν σημαντικές χορηγίες, με δωροεπιταγές, είδη υπόδησης και τροφίμων.

Ειδικότερα, τα ανώτερα στελέχη της Επενδυτικής Εταιρίας Trastor (Real Estate Investment Company), ο Διευθύνων Σύμβουλος Τάσος Καζίνος και η Γενική Γραμματέας Έλλη Κλάρου, επισκέφθηκαν τον  κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου και προσέφεραν επιταγές αξίας 1.000 ευρώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», σε συνεργασία με την Toms Shoes και μέσω του προγράμματος αυτής «OneForOneShoes», μοίρασαν σε παιδιά ηλικίας 1 – 18 ετών παπούτσια της εταιρίας.  Η δράση έλαβε χώρα παρουσία του Δημάρχου  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου με τους εκπροσώπους της Ένωσης Γιάννη Ματαλιωτάκη και Λουκά Μαθά να βοηθούν τα παιδιά στην επιλογή παπουτσιών.

Η εταιρία Bread Factory προσέφερε 100 τσουρέκια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου. Η ίδια εταιρία προσέφερε στο ΚΑΠΗ Αμαρουσίουγια τους συμπολίτες μας της 3ης ηλικίας, 150 τσάντες με πασχαλινά κουλουράκια και τσουρέκια. Ειδικότερα ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Bread Factory” Ηλίας Πετρόπουλος μαζί με τη σύζυγό του επισκέφθηκαν το Κεντρικό ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, την Πέμπτη 21 Απριλίου, όπου προσέφεραν τα πασχαλινά δώρα και ευχήθηκαν  σε όλους Καλή Ανάσταση.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου την ίδια ημέρα με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν μέλη του ΚΑΠΗ και το προσωπικό, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές. Με τη σειρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ για την παρουσία τους. Τους ανακοίνωσε την έναρξη μέρους των δραστηριοτήτων των ΚΑΠΗ με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους συνεχάρη για τη στάση τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς αποτέλεσαν για ακόμη μία φορά το πιο δυναμικό κύτταρο της Μαρουσιώτικης κοινωνίας. Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σε δηλώσεις του ανέφερε το σημαντικό έργο που γίνεται από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου ενώ είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με υπηρεσιακούς παράγοντες για τα θέματα των Κοινωνικών Δομών. Τέλος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Χορηγούς που με τις προσφορές τους κατάφεραν σε συνδυασμό με τον Μαρουσιώτικο Εθελοντισμό και τις επίσημες ενέργειες του Δήμου, να φέρουν τα χαμόγελα στους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στο ΚΑΠΗ παρόντες ήταν ακόμη εκτός από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Φανή Λέκκα,  η Διευθύντρια του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Κωνσταντίνα Πράτσα, η Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Ιωάννα Κομνηνού, τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ανδρομάχη Τσουκαλά, Κατερίνα Σκιντζού, Έφη Μανιάτη, Σπύρος Οικονόμου.

Share