H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου

Εγκάρδιες ευχές με τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης,  ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ Νίκος Παπαθανάσης, ο βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών της ΝΔ Θοδωρής Ρουσόπουλος, μέλη της Διοίκησης του Δήμου, καθώς και δεκάδες φίλοι της Ένωσης.

Στον  χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ευχήθηκε η νέα χρονιά που διανύουμε να είναι γόνιμη και εποικοδομητική για όλους με κοινωνική αλληλεγγύη προς τους ασθενέστερους συμπολίτες μας. Παράλληλα συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης για τις αξιέπαινες κοινωνικές δράσεις τους και την προσφορά τους στον πολιτισμό της πόλης, εκφράζοντας τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να στέκεται αρωγός και να στηρίζει το έργο της.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πελοποννησίων και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για την τιμητική παρουσία τους. Αναφερόμενος στο έργο της Ένωσης που έχει θετικό πρόσημο για την τοπική κοινωνία και τον πολιτισμό -όπως ανέφερε-ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την αμέριστη στήριξη του.

Χαιρετισμό επίσης εκ΄ μέρους της Ένωσης απηύθυναν η Αντιπρόεδρος Βάλια Χριστακοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος ΣταθούληςΓιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένη Λέκκα, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλης Παπαδόπουλος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Φανή Λέκκα και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Νικολαράκος.

Share