Ξεκινούν τα «10 μαθήματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης» στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 16:30 θα ξεκινήσουν στο Δήμο Αμαρουσίου τα μαθήματα του Α΄τμήματος του Β΄ κύκλου μαθημάτων  του Ανοιχτού Λαϊκού  Πανεπιστημίου, της διδακτικής περιόδου 2017-18. Η θεματολογία του νέου κύκλου είναι: «10 μαθήματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης».

Τα μαθήματα ξεκινούν με την εισήγηση της κυρίας Αγγελικής  Πλουμά, Συμβούλου προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης,  η οποία θα αναλύσει το θέμα: «Ξεκλειδώνοντας τα μαθήματα αυτοεκτίμησης που μας έδωσε η (δική μας) ζωή». Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις.

Οι αιτήσεις εγγραφής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός πολλοί ενδιαφερόμενοι, προς τους οποίους το Α.Λ.Π. εξέφρασε τη λύπη του και τους ενημέρωσε πως θα υπάρξουν νέοι προσεχείς κύκλοι μαθημάτων.

Στο μεταξύ συνεχίζονται τα μαθήματα και στο Β΄τμήμα Δήμου Αμαρουσίου, το οποίο έχει ως θεματολογία: « Η τέχνη της ζωής». Αυτή την Δευτέρα  εισηγήτρια θα είναι επίσης η κυρία Αγγελική Πλουμά, η οποία θα αναλύσει το θέμα, «Τέχνη Ζωής: Ιστορίες Ανθρώπων που Βρήκαν το «δρόμο τους» (και τι μπορούμε να μάθουμε απ` αυτούς).

Σημειώνεται ότι τα δύο τμήματα λειτουργούν συνεχόμενα, το Α΄τμήμα ώρες 16:30 έως 19:00 και ακολουθεί το Β΄τμήμα ώρες 19:30  έως 22:00.

Το Α.Λ.Π. λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, (ΚΕΔΕ), και του Δήμου Αμαρουσίου.

Share