Σε εορταστική ατμόσφαιρα η συναυλία των δύο ταλαντούχων καλλιτεχνών Μιρέλλας Πάχου και Αδάμ Τσαρούχη στο Μαρούσι

Στο δικό τους ρυθμό παρέσυραν το κοινό οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες Μιρέλλα Πάχου και Αδάμ Τσαρούχης στη συναυλία που έδωσαν στο Μαρούσι, στην πλατεία Ευτέρπης, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, υπό τη διοργάνωση της διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.  

Το εξαιρετικά όμορφο ντουέτο, μαζί με μια ομάδα σπουδαίων μουσικών ερμήνευσε εμβληματικά τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία. Στο πνεύμα των ημερών τραγούδησαν επίσης Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, δημιουργώντας μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη καλωσόρισε τους θεατές, υπογραμμίζοντας ότι η συναυλία με τους δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες ανοίγει ουσιαστικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής σε όλους.    

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία-Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος

Share