Συμπλοκή ανηλίκων στο Μαρούσι – Χτύπησαν με σιδηρογροθιά 13χρονο

Ακόμη ένα σοκαριστικό επεισόδιο με δράστες ανήλικους και θύμα έναν 13χρονο σημειώθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι.

Ειδικότερα, το περασμένο Σάββατο ο 13χρονος αλλοδαπός, παρέα με φίλους του, κάθονταν στα σκαλάκια στο ΟΑΚΑ κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού «Ειρήνη», όταν εμφανίστηκε μια παρέα ατόμων που τους πλησίασε και τους ζήτησε να βγάλουν έξω όλα τους τα υπάρχοντα που είχαν μαζί τους. Ο ένας εξ αυτών επιχείρησε να επιτεθεί σε άτομο της παρέας και ο 13χρονος αντιδρώντας τον έσπρωξε. Τότε του επέδειξε τη σιδηρογροθιά που είχε στο αριστερό του χέρι και ο 13χρονος τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί όλη του η ομάδα. Το άτομο με τη σιδηρογροθιά τον χτύπησε στο αυτί, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Τότε, κατά την καταγγελία του 13χρονου, όταν έπεσε κάτω τον χτυπούσε όλη η παρέα των επιτιθέμενων με κλωτσιές.

Με τρία σπασμένα δάχτυλα ο 13χρονος στο ΟΑΚΑ

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τρία δάχτυλα του χεριού του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 13χρονος, ο δράστης με τη σιδηρογροθιά ήταν περίπου 17 ετών, είχε μούσι και τατουάζ, ενώ όλοι στην παρέα φορούσαν μαύρα ρούχα.

Πηγή: iefimerida.gr

Share