Πλήθος κόσμου έλαβε μέρος στο Santa Run στο Μαρούσι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί το Santa Run. Φέτος ο πιο διασκεδαστικός και γιορτινός αγώνας δρόμου, ο οποίος διοργανώνεται για 5η φορά, πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι με αφετηρία και τερματισμό το Holme Place Maroussi.

Την αντίστροφη μέτρηση της εκκίνησης του αγώνα έκανε ο Δήμαρχος του Δήμου Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ο οποίος όπως και ο ίδιος ανέφερε ήταν ο μοναδικός ο οποίος δεν είχε ντυθεί Άγιος Βασίλης. Ο κ. Πατούλης συνοδευόταν από τη σύζυγό του ενώ το “παρών” στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Νικολαράκος.

Όσοι συμμετείχαν έτρεξαν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων, ντυμένοι Άη Βασίληδες με στολή που είχαν προμηθευτεί νωρίτερα κατά την εγγραφή. Tο κόστος της στολής ήταν 12 ευρώ.

Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση θα διατεθεί για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού σωματείου, ΑΜΚΕ «Charity4U», η οποία έχει ως στόχο να βοηθήσει τους πρωταθλητές Μάριο Γράψα, Κατερίνα Δίβαρη, Νίκο Παπαγγελή και Απόστολο Χρήστου να  εκπληρώσουν το όνειρο συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς και τους  Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020, τιμώντας τη χώρα μας.

Gepostet von Giorgos Patoulis am Sonntag, 9. Dezember 2018

Οι φωτογραφίες και το βίντεο προέρχονται από τον λογαριασμό του Δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, στο Facebook. 

 

 

Share