«Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα και Φορολογία» – Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα και Φορολογία» διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Βόρειας Αθήνας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα), την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 18:30.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι Νίκος Παππάς, βουλευτής, τομεάρχης Οικονομίας, Νίκος Σκορίνης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και Γιώργος Παναγιωτόπουλος, συντονιστής του Τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

«Το εν γένει καυτό ζήτημα των φόρων απασχολεί, μεταξύ άλλων, τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, τους επαγγελματίες, τους εστιάτορες κ.ά της περιοχής μας, οι οποίοι μέσω των φορέων τους αναμένεται να δώσουν το στίγμα τους στην ανοιχτή εκδήλωση της Τετάρτης στο Μαρούσι. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ανοίγει τον διάλογο με την κοινωνία για τα μεγάλα προβλήματα και η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνει κάλεσμα προς τους φορείς, τους φίλους και τα μέλη των οργανώσεών της να είναι εκεί» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Share