Κοτόπουλο με μπύρα στην κατσαρόλα

Το κοτόπουλο στην κατσαρόλα είναι ένα εύκολο φαγητό, οικονομικό που λατρεύουν όλοι στην οικογένεια. Αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να δώσετε μια άλλη γεύση στο κοτόπουλό σας δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη συνταγή με την μπύρα!

Υλικά Συνταγής

  • 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • 1 κουτάκι μπύρας
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές κόρν φλάουρ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  1. Βάζουμε μια μεγάλη και πλατιά κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και ρίχνουμε το ελαιόλαδο να κάψει λίγο.
  2. Ρίχνουμε το κοτόπουλο κομμάτι-κομμάτι στην κατσαρόλα. Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου καλά από όλες τις μεριές να ροδοκοκκινίσουν.
  3. Βγάζουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε σε μία πιατέλα.
  4. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε ξανά το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι και φυσικά την μπύρα.
  5. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά της μπύρας.
  6. Θα χρειαστεί περίπου 30-45 λεπτά.

Καλή σας όρεξη!

Share