Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά υδατοσφαίρισης Μίνι -Παίδων “Τρίτων Α.Ο. Αμαρουσίου”.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά υδατοσφαίρισης Μίνι -Παίδων  “Τρίτων Α.Ο. Αμαρουσίου”. Ομάδες με πλούσια ιστορία στο πόλο συναγωνίστηκαν στο νερό για να διεκδικήσουν το τουρνουά αφιερωμένο στα 30 χρόνια από την ίδρυση του Τρίτωνα Αμαρουσίου,  μπροστά στα μάτια δυο σπουδαίων καλεσμένων.

Φυσικά, αυτές οι σπουδαίες προσωπικότητες, όπως η Ευαγγελία Πλατανιώτη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Συγχρονισμένης Κολύμβησης στη Ντόχα, και ο Αργυρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική ομάδα Πόλο το 2023, Δημήτρης Νικολαίδης, έδωσαν ακόμα περισσότερη λάμψη στο τουρνουά καθώς η  παρουσία τους είναι άξια αναγνώρισης και εκτίμησης, και αντικατοπτρίζει το ανελλιπές έργο τους για την προώθηση και την ανάδειξη του αθλητισμού στην Ελλάδα.

Ο Σύλλογος μας βράβευσε αυτούς τους δυο “Παγκόσμιους” αθλητές για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό, ενώ υπέγραψαν αυτόγραφά στους μικρούς αθλητές που είχαν κατακλήσει το κολυμβητήριο.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου από τις 30-31/3  και προσέλκυσε τη νέα “φουρνιά” παικτών της ελληνική υδατοσφαίρισης.
Μετά από μια μακρά σειρά αγώνων και συγκινήσεων, η ομάδα του Μίλωνα αναδείχθηκε νικήτρια και κατέκτησε το τουρνουά αήττητη. Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε δεύτερος, ο Τρίτωνας Αμαρουσίου στη τρίτη θέση και στη τέταρτη η Ολυμπιάδα Πετρούπολης.

Παράλληλα με τους αγώνες, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του τουρνουά, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους.
Κατά τη διάρκεια οι εθελοντές του τουρνουά πρόσφεραν φρούτα, χυμούς και νερά στις ομάδες σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσουμε τις παροχές προς τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ολόκληρος ο οργανισμός του Τρίτωνα Αμαρουσίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες, τους αθλητές, τους θεατές, τους χορηγούς, την Πρόεδρο του Τρίτωνα Αμαρουσίου, Βασιλική Αρβανιτοπούλου – Γαρελίδη, τον Δήμο Αμαρουσίου και τον Αντιδήμαρχο, Δημήτριο Σμυρνή για την μεγάλη τους βοήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:
Δημήτρης Ζαφειρόπουλος]
6970082032]
tritonasamarousiou@gmail.com

Share