Η φθινοπωρινή συναυλία του Συλλόγου Ψαλιδίου

Μάγεψε το κοινό η ξεχωριστή συναυλία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ψαλιδίου, στην κατάμεστη από κόσμο και εκπροσώπους της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, με την οποία εγκαινιάζεται ένας κύκλος φθινοπωρινών εκδηλώσεων.    

Εκ μέρους του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της Δημοτικής Αρχής την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Βουρλάκη, η Πρόεδρος της Δημοτική Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Νικολαράκος και Κώστας Βλάχος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Σολδάτος ευχαρίστησε θερμά  τους καταξιωμένους μουσικούς που συμμετείχαν στην πρώτη πολιτιστική εκδήλωση της φθινοπωρινής περιόδου, καθώς και τους δεκάδες πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.    

Παράλληλα, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την σταθερή στήριξή του στο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου, καθώς και στα παρευρισκόμενα μέλη της Διοίκησης, τους οποίους συνεχάρη επίσης για την επανεκλογή τους, δίνοντας τις ευχές του για μια καλή και εποικοδομητική δημοτική θητεία επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας.             

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης, η γνωστή σοπράνο Ρέα Βουδούρη και ο ταλαντούχος τενόρος Νίκος Κουτρουμπάς ερμήνευσαν έργα από το λυρικό, κλασικό και έντεχνο ρεπερτόριο, με συνοδεία πιάνου από την εξαιρετική πιανίστα Ελένη Μπελιμπασάκη.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος περιλάμβανε έργα από γνωστές όπερες του διεθνούς ρεπερτορίου, ενώ στο δεύτερο μέρος οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη. Ιδιαίτερη αίσθηση δημιούργησε η απόδοση του ριζίτικου τραγουδιού «Σε ψηλό βουνό», από τον κ. Κουτρουμπά.

Μετά το πέρας της συναυλίας το Δ.Σ. του Συλλόγου προσέφερε σε όλους ένα ποτήρι κρασί και διάφορους μεζέδες στην όμορφη  φθινοπωρινή αυλή του συλλόγου.    

 

Share