COLORISE VOL2: 2o Φεστιβάλ Γκράφιτι από το Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σας προσκαλεί στο 2ο Φεστιβάλ Γκράφιτι “Colorise Vol2”, που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής & της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και με τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τροχοσανίδας.

Το Φεστιβάλ Γκράφιτι διεξάγεται υπό την ευθύνη και το συντονισμό της Εντεταλμένης Συμβούλου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Φανής Λέκκα, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, από τις 11:00 έως τις 22:00, στο Skate Park της πόλης ( Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά, πλησίον ΟΑΚΑ).            

Με θέμα το No Stress σε μια δύσκολη εποχή και με πολλές αντιξοότητες, οι συμμετέχοντες καταξιωμένοι καλλιτέχνες υπόσχονται να μας ψυχαγωγήσουν, να απογειώσουν τη διάθεσή μας και να δούμε μέσα από τη δική τους καλλιτεχνική ματιά την καθημερινότητα.

Συμμετέχουν πολλοί γνωστοί αρτίστες, όπως ο Raiden ή ο Ελιοτ, οι οποίοι ασχολούνται επαγγελματικά και με το ταττου, γνωστές ομάδες, όπως οι ShkWriters που είναι χρόνια καταξιωμένοι στο χώρο, οι  Senor,Tuiyo, Mark (hit crew), o Jamer γνωστός και ως Κωστής Δαμουλάκης που ζει και εργάζεται ως καλλιτέχνης, αλλά και κάποιοι νεότεροι όπως ο Fenok που τρέχει πολλά project όπως το nowstalgism, παρέα με συναδέλφους του στη ύπαιθρο της Θεσσαλίας. Επίσης η Moucka που ασχολείται τόσο με τις τοιχογραφίες, όσο και με τις εγκαταστάσεις και τη ζωγραφική και άλλοι καλλιτέχνες νέοι από το χώρο, αλλά με ιδιαίτερο ταλέντο.

Το Φεστιβάλ θα πλαισιώσουν μουσικά ο dj Koure με αφρο τζανγκλ και τριπ, καθώς και χιπ χοπ κομμάτια. Ο Wiz.E σε συνεργασία με τον Sativa από το συγκρότημα «Λόγο Τιμής»  θα μας κρατήσουν παρέα σε ρυθμούς χιπ χοπ, από τις απογευματινές ώρες.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας 2023 και προκειμένου να σηματοδοτηθεί η Ολυμπιακή Ημέρα και να προβληθεί ο παγκόσμιος χαρακτήρας της, στο Φεστιβάλ Γκράφιτι του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχει η Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας.  Γνωστοί Roller Skaters και Skateboarders θα δώσουν ειδικές παραστάσεις.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Πρόγραμμα του Φεστιβάλ

11.00: Μεταφορά προσχέδιου στις επιφάνειες που θα ζωγραφιστούν. Πρώτη ιδέα της συνολικής εικόνας που θα πάρουν τα σχέδια. Μουσική hip hop κ.λπ. καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

13.00: Χρωματισμός κυρίου όγκου επιφανειών.

13.30Live DJs set

15.00 –19.00: υλοποίηση σχεδίου

17.00-22.00: H ομάδα Freestyle skaters του Powerskate, η οποία αποτελείται από τους καλύτερους Έλληνες πατινέρ στο χώρο του freestyle, θα κάνει παρουσίαση ατομικών και συγχρονισμένων κινήσεων,καθώς και χορευτικών φιγούρων από τους αθλητές. Η κίνηση τους θα είναι βασισμένη γύρω από κονάκια αλλά και σε ελεύθερο σχηματισμό. Επίσης το Patinia” το μεγαλύτερο με Community  Roller Skates στην Ελλάδα θα είναι μαζί μας.

Share