Από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στα Καλλιτεχνικά & Πολιτιστικά Τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ)  Νικόλαος Πέππας προσκαλούν τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες  να παρακολουθήσουν κατά το έτος 2023-24, ένα ή και περισσότερα από τα καλλιτεχνικά, εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα του Δήμου.

Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού προσφέρει πολλά χρόνια τώρα τις υπηρεσίες του στους Μαρουσιώτες και στους δημότες όμορων Δήμων, διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις και καταρτισμένους καθηγητές που βοηθούν τους μαθητές να εκφραστούν και να κατανοήσουν βασικές αρχές μέσα από τις αποτελεσματικές κάθε φορά διδασκαλίες.

Ειδικότερα οι εγγραφές  για τα  Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα, τα Τμήματα  Μπαλέτου, Χορού και Εναλλακτικής Γυμναστικής ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου  (Δευτέρα-Παρασκευή από 10:00 – 20:00), στην Γραμματεία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85 –  ισόγειο, τηλ. επικοινωνίας: 210 8021308, 210 8056314-5. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων).

Τα τμήματα ανά κατηγορία που θα λειτουργήσουν, εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερομένων, και θα διεξαχθούν στους χώρους του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού & σε άλλους πολιτιστικούς χώρους είναι τα εξής:

  1. Θεατρικό παιχνίδι
  2. Θέατρο Ενηλίκων
  3. Εικαστικά (Αγιογραφία, Ψηφιδωτό, Ζωγραφική Παιδιών & Ενηλίκων, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Κόσμημα, Vitro, Έπιπλο)
  4. Χορός (Ευρωπαϊκοί & Λάτιν χοροί, Οριεντάλ, Σάλσα, Παραδοσιακοί Χοροί Παιδιών & Ενηλίκων, Tango & Line Dance)
  5. Φωτογραφία
  6. Σκάκι
  7. Εναλλακτική Γυμναστική (Γιόγκα, Γυμναστική Pilates)
  8. Χορωδία (Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Αμαρουσίου, Χορωδία Ενηλίκων Μουσικού Εργαστηρίου Ν. Φιλοθέης)
  9. Ιστορία της Τέχνης
  10. Δημιουργική Γραφή

Για τη Ρυθμική και το Μπαλέτο τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής :

  • Ρυθμική
  • Preparatoire
  • Μπαλέτο Παιδιών & Ενηλίκων
  • Σύγχρονο

Δικαιολογητικά εγγραφής

  • ARTEMIS CARD για κατοίκους ή δημότες.
  • Φωτοτυπία ιατρικής βεβαίωσης παιδιάτρου (για παιδιά) ή καρδιολόγου/παθολόγου (για ενήλικες) όταν πρόκειται για εγγραφή σε τμήματα γυμναστικής, χορού, ή μπαλέτου.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ.
  • Βεβαίωση εργασίας για υπαλλήλους του Δήμου.
  • Φωτοτυπία τελευταίου Εκκαθαριστικού Σημειώματος.

Σε όλες τις αιτήσεις χρειάζεται να συμπληρώνεται ο Α.Φ.Μ. (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου).

Share