Ανακαλύψτε τη μαγεία του cocktail με τον mixologist Άρη Χατζηαντωνίου στο Golden Hall

Ο βραβευμένος mixologist Άρης Χατζηαντωνίου του ‘’Momix Molecular Mixology’’ θα μας μυήσει στις μεθόδους της μοριακής τέχνης με απρόσμενες παρασκευές cocktails & spirits στο εμπορικό Godlen Hall στο Μαρούσι!

To concept showroom του Utopia @ Golden Hall δεν φιλοξενεί μόνο τα πιο ενδιαφέρονται αντικείμενα προσεκτικά επιλεγμένα από τον curator του Magic Box, Κωνσταντίνο Ρήγο, αλλά διοργανώνει και μερικά από τα πιο καλύτερα events της πόλης μόνο για τους επισκέπτες του. Αυτή την Παρασκευή και Σάββατο σε συνεργασία με το περιοδικό Αθηνόραμα το Utopia @ Golden Hall σας καλεί να ανακαλύψετε τη μαγεία του cocktail.

To Utopia @ Golden Hall σας καλωσορίζει στη 3η θεματική ενότητα του με curator τον Κωνσταντίνο Ρήγο με τίτλο ‘’Magic Box’’ 25 & 26 Οκτωβρίου, ‘’Ανακαλύψτε τη Μαγεία του Cocktail’’ στο πρώτο ‘’Magic Box’’ με τον Άρη Χατζηαντωνίου.

Ο βραβευμένος mixologist Άρης Χατζηαντωνίου έρχεται από το φημισμένο ‘’Momix Molecular Mixology’’ της Αθήνας για να μας μυήσει στις μεθόδους της μοριακής τέχνης με απρόσμενες παρασκευές cocktails & spirits.

Μιλώντας για τη μαγεία των υφών παρουσιάζει τις ευφάνταστες μοριακές δημιουργίες του με το πολυδιάστατο ‘’Metaxa’’, φτιάχνοντας μοναδικά cocktails με καπνό, καθώς και σορμπέ αλλά και αλκοολούχες σφαίρες από το διεθνούς φήμης ‘’Metaxa’’.

Ο Άρης Χατζηαντωνίου και το ‘’Momix Molecular Mixology’’ θα σερβίρουν μαγεία για δυο ημέρες σε τρία διαφορετικά group.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ:

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου : 16.00 – 17.00, 17.30 – 18.30, 19.00 – 20.00

Σάββατο 26 Οκτωβρίου : 14.00 – 15.00, 15.30 – 16.30, 17.00 – 18.00

Share